Recovery Kari Oy palvelee:

kotipalvelussa, kotipalvelun tukipalveluissa, henkilökuljetuspalveluissa ja lisäksi kaikissa kodin ja kuljetuksen pienemmissä ja vähän suuremmissakin tarpeissa.

Ota rohkeasti yhteyttä!  040 728 3514


Koti- ja kuljetuspalvelut:

  

Kotona palvelemme Sinua lähihoitajan tutkintotasoa vastaavilla terveydenhoidon ja kuntoutuksen palveluilla yksilöllisen palvelusuunnitelman ja palvelusopimuksen mukaisesti, kotipalveluissa ja kotipalvelujen tukipalveluissa. Yrityksellämme on taksiliikennelupa ja kuljettajalla taksinkuljettajan ajolupa.


Kotipalvelut

Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi asumiseen, henkilökohtaiseen hoivaan ja huolenpitoon, lasten hoitoon ja kasvatukseen sekä muuhun tavanomaiseen elämään kuuluvia toimia tai niissä avustamista.Kotipalvelujen tukipalveluihin kuuluvat esimerkiksi ateria-, vaatehuolto-, siivous-, ja saattajapalveluja sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluja.


Kuljetuspalvelut

Henkilökuljetuspalveluja teemme taksiliikenneluvan alaisena toimintana. Tällä haluamme myös helpottaa asiointeja asiakkaidemme kanssa; näin toimien olette asiakkaanamme aina vakuutettuja kulloisessakin tilanteessa. Saattaja ja kaupassa käyntiapu on näin turvallinen kaikilta osin. Autamme myös muissa kuljetustarpeissa esimerkiksi tarvittaessa voimme viedä tavaroita kierrätykseen peräkärryllä.


Arvomme

Meille on tärkeää työssämme asiakkaan kunnioitus. Palvelu rakennetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti kullekin yksilöllisesti sopivaksi. Me haluamme tutustua asiakkaaseemme ja meillä tuttu henkilö palvelee aina samoja asiakkaita. Meillä on aina aikaa asiakkaalle ja olemme aina asiakkaan luona vähintään sovitun ajan. Haluamme kohdata asiakkaan läsnä ollen ja vaikka vain rupatella asiakkaan kanssa.Hinnasto:


Kotipalvelut ja kotipalvelujen tukipalvelut:

 

€ 49,60/tunti (sis alv 24%) tai € 40,-/tunti

 

Kotipalvelut ja kotipalvelujen tukipalvelut ovat arvonlisäverottomia jos toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai onnettomuuden seurauksena. Tehdään palvelusopimus ja palvelusuunnitelma yhdessä samalla selviää, oletteko oikeutettu arvonlisäverottomaan palveluun. Tällöin palvelun hinta on € 40/tunti (alv0%). Toiminta alueemme arvonlisäverottomissa palveluissa on Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo ja Vantaa.

 

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehtävistä töistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on henkilökohtaista ja sitä voi saada vuoden 2018 verotuksessa aina € 5000,- saakka, puolisot yhteensä € 10 000,- saakka. Palvelua voi ostaa myös vanhemmalleen ja saada siitä kotitalousvähennystä.

Download
Palvelu-sopimus/suunnitelma
Palvelusopimus.docx
Microsoft Word Document 221.8 KB

 

Kuljetuspalvelut:

 

Perusmaksu  arkisin ja lauantaisin 06.00-18.00  3,00 €

Muina aikoina 7.00 €

Matkataksa

0,90 €/km ja 0,90 €/min

Minimi maksu 10,00 €

 

Lentokenttälisä  5,00 €

Lentokenttälisä ennakkotilauksena 10,00 €

Lentokenttälisä peritään lentokentältä lähtevistä kuljetuksista

 

Ajamme myös erilaisia sopimushintaisia kyytejä, kysy lisää!

 

Ajaessamme kyytejä muiden välityskeskusten kautta noudatamme heidän hintojaan.


Yrityksen tausta

 

 

 

Yritys on yksityinen suomalainen osakeyhtiö, jonka ainoa omistaja on yrittäjä. Yritys on perustettu omistajan visiosta tarjota asiakkailleen luotettavia, helposti lähestyttäviä ja asiakkaan tarpeisiin vastaavia palveluita. Palvelut räätälöidään kullekin asiakkaalle tarpeen mukaan, asiakkaan tyytyväisyyden ollessa suurin kiitos tuotetusta palvelusta.


Ota yhteyttä

Kari Kangas

 PUHELIN: 040 728 3514

 @-MAIL: kari@recoverykari.com

Y-TUNNUS: 2765595-5


Yhtiön omavalvontasuunnitelma ja tietosuojaseloste

Download
Omavalvontasuunnitelma
Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelm
Microsoft Word Document 75.7 KB
Download
Tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste Recovery Kari Oy.docx
Microsoft Word Document 26.8 KB